Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
ok
       


Comparatie intre aparatele de aerosoli

Uneori alegerea unui aparat de aerosoli este grea.

AparateDeAerosoli.ro face o comparatie intre cele mai vandute aparate de aerosoli pentru a va ajuta sa alegeti cel mai potrivit aparat.

 

Imagine produs
Bodyform NE2007

 

 

Laica NE2009

Aparat aerosoli Omron C28
Aparat aerosoli Omron C801
Aparat aerosoli Laica MD6026
Aparat aerosoli Omron U22
Denumire aparat aerosoli Bodyform NE2007 Laica NE2003 Omron C28 Omron C801 Laica MD6026 Omron U22
Principiul de
functionare
compresor compresor compresor compresor ultrasunete ultrasunete
Accesorii incluse masca adult, masca copil, piesa de gura. masca adult, masca copil, piesa de gura, piesa de nas. masca adult, masca copil, piesa de gura, piesa de nas. masca adult, masca copil, piesa de gura, piesa de nas. masca adult, masca copil, piesa de gura. masca adult, masca copil, piesa de gura, piesa de nas.
Dimensiunea
medie a particulei
1,8 μm 2,61 μm 3μm 3 µm 3,4 µm 5 µm
Nivelul de zgomot 60 dB 58 dB 60 dB 46 dB fara zgomot fara zgomot
Rata de nebulizare 0.30 ml/min 0,35 ml/min 0.4 ml/min 0,3ml/min 0,4 ml/min 0,25 ml/min
Greutatea aparatului 1,33 kg 1,3 kg 1,9 kg 0,27 kg 0,35 kg 0,097 kg
Capacitatea tancului
de medicament
max. 8 ml max. 12 ml max. 7 ml max. 7 ml max. 15 cc max. 7 ml
Volum rezidual de
medicament
1 ml 1 ml 2 ml 2 ml zero zero
Pret 175 lei 199 lei 279 lei 279 lei 280 lei 809 lei

 

Principiul de functionare -aparatele de aerosoli sunt de 2 tipuri:

  • cu compresor (sau cu piston) - aparatul foloseste un compresor pentru a livra aer comprimat in tancul de medicament. Aici sub actiunea aerului comprimat, medicamentul este transformat intr-o perdea de particule foarte fine de aerosoli. Principiul de functionare este descris [aici].
  • cu ultrasunete-Laica MD6026 foloseste un cristal piezoelectric care oscileaza la o frecventa foarte mare. Aceasta oscilatie transforma medicamentul in aerosoli.Omron U22 foloseste un vibrator din titan care oscileaza la o frecventa foarte inalta, aceasta oscilatie face ca medicamentul lichid sa treaca printr-o sita din aliaj metalic transformandu-se in aerosoli.

Dimensiunea medie a particulei reprezinta dimensiunea particulei de aerosoli produsa de aparat.

Rata de nebulizare reprezinta viteza cu care se nebulizeaza medicamentul. (cati mililitri de medicament se nebulizeaza intr-un minut).

Greutatea aparatului se refera strict la greutatea aparatului de aerosoli nu si a accesoriilor.

Volum rezidual de medicamentreprezinta volumul de medicament care ramane in aparat la sfarsitul ciclului de nebulizare si nu se mai poate nebuliza.

Toate produsele din tabel se afla in magazinul nostru on-line.

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YmFkNGEwNT