Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
ok
       


Cum functioneaza aparatul de aerosoli cu compresor (sau cu piston)

AparateDeAerosoli.ro va descrie principiul de functionare al nebulizatoarelor cu compresor (sau cu piston):

"Nebulizator" sau "aparat cu aerosoli" este termenul dat unitatii complete care contine: compresorul de aer, containerul de medicamente, furtun, masca de adult sau copii, piesa de gura si piesa de nas.

Aparatul de aerosoli este folosit pentru a dispersa in aer particulele medicamentoase. Se transforma medicatia lichida in vapori. Aerul presurizat este pompat in lichid pentru a forma un abur fin care poate fi inhalat printr-o masca sau o piesa de gura.  

Un nebulizator este de fapt un aparat ce contine un compresor electric care sufla aer intr-un container de plastic.

Aerul comprimat livrat de compresor este fortat sa traverseze diuza la capatul careia este amestecat cu medicamentul care patrunde prin capul de vaporizare.

Astfel medicamentul este transformat intr-o perdea fina de aerosoli care e directionata in sus catre sicana unde este spart in particule foarte fine de aerosoli.

Medicamentul, transformat acum in particule fine de aerosoli, este inspirat si astfel ajunge in plamani, unde se fixeaza la nivelul alveolelor pulmonare.

AparateDeAerosoli.ro va ofera cele mai cautate aparate de aerosoli la preturi convenabile la care se asigura livrare prompta:

Bodyform NE2007

Omron Comp Air C801

Omron CompAir C28

Microlife Neb 100

Hi Neb Norditalia

Daca aveti intrebari, va rugam sa postati un comentariu iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Cu stima,

Echipa AparateDeAerosoli.ro

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

imgPiese de schimb imgLaura img24.03.2013 21:34
MzJkY