Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
ok
       

Introducere »Cu compresor» Aparat aerosoli Norditalia Hi Neb


        

Aparat aerosoli Norditalia Hi Neb

Aparat pentru aerosoli (nebulizator)

img

 

Accesibilitate: Produsul nu este in stoc.
Numar produs: 2
Producător: Norditalia
Preţ fără TVA : 168 LEI
Preţ cu TVA (19 %):
200 LEI

Aparat de aerosoli cu piston Hi Neb, producator Norditalia.

Aerosolii sunt indicati in boli pulmonare (astm bronsic, bronsit, emfizem pulmonar) si afectiuni ORL (sinuzite, amigdalite). Actiunea aerosolilor depinde de substanta medicamentoasa folosita la nebulizare: antibiotice, antialergice, vasodilatatoare, vasoconstrictoare, bronhodilatatoare.

HIi Neb Norditalia este un aparat de aerosoli prevăzut cu un compresor performant cu piston şi funcţionare continuă. Presiunea inaltă de lucru asigură o viteză mare de vaporizare şi o dimensiune eficace din punct de vedere terapeutic a particulelor nebulizate, la care contribuie şi flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze. Graţie formei sale compacte, Hi Neb Norditalia este uşor de transportat şi depozitat. Este prevazut cu mâner, compartiment pentru înfăşurarea cordonului de alimentare şi filtru de rezervă. Dotarea standard include şi un set de stickere colorate reprezentând vietăţi marine, care îl fac atractiv şi prietenos pentru copii. Aparatul de aerosoli Hi Neb Norditalia are design modern, carcasă din plastic rezistent la şocuri, culori atractive.

Este un dispozitiv inovator care produce particule intr-o gamă dimensională eficace pentru toate căile respiratorii şi care oferă posibilitatea de alegere a vitezei de nebulizare: dop deschis – viteză mare, dop închis – viteză mică.

Reduce cantitatea de medicament risipit şi creşte eficienţa tratamentului. Funcţionează chiar şi în poziţie înclinată, permiţând tratarea pacienţilor imobilizaţi la pat. Este fabricat numai din materiale care respectă standardele medicale, biocompatibile şi netoxice.

Garanţie: Hi Neb Norditalia are garantie 2 ani.

Pachetul contine: aparat aerosoli Hi-Neb Norditalia, flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze, masca pt copii, masca pt adult, piesa de gura, piesa de nas, set de autocolante cu vietati marine, manual de utilizare, certificat de garantie.

Caracteristici tehnice:

  • Rata de nebulizare: 0.37 ml/min. cu capac deschis si 0.22 ml/min. cu capac inchis.
  • Dimensiunea particulei: 5μm;
  • Cantitatea de medicament ce poate fi nebulizata: min. 0.5 ml - max. 8 ml;
  • Presiunea de lucru: 0.8 bar
  • Debitul de aer al compresorului: 14 l/min;
  • Greutatea aparatului: 1600 g.

Continutul pachetului: aparat aerosoli Hi Neb Norditalia, masca adulti, masca copii, piesa de nas, piesa de gura, filtre aer, flacon nebulizare, furtun aer, autocolante cu pestisori, carte tehnica in limba romana, garantie.

Info utile:

Cum se foloseste aparatul de aerosoli

Cum functioneaza aparatul de aerosoli cu compresor (sau cu piston)

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NTYyODNj